Cere oferta
Api Trade Glass PARTENER OPTIM TRADE SISTEM

Tipuri de sticla

Societatea noastra ofera clientilor servicii de sablare sticla. Daca vreti sa obtineti intimitate in timp ce beneficiati de lumina naturala sau daca vreti sa va jucati cu modele grafice de transparenta, trebuie sa alegeti procedeul de sablare sticla. Fie ca o facem prin aplicare de colant sablat, fie ca utilizam sablaj de fabrica, rezultatul final este aproximativ acelasi. Datorita posibilitatilor nelimitate practic pentru grafica speciala, se utilizeaza cu precadere colatul imitatie sablaj. In general pentru sablare sticla model plin sau putin pretentios din punct de vedere al graficii, se foloseste sablajul de fabrica.

Noi oferim ambele variante de sablare sticla, urmand ca in functie de proiectul dumneavoastra sa alegem unul sau altul in functie de cost si utilizare. Cele mai multe cereri de sablare sticla vin din zona partitionarilor pentru birouri dar si pentru grupuri sanitare.

Desigur daca aveti dumneavoastra o propunere sau o idee de design, puteti solicita realizarea ei la departamentul nostru de grafica. Pentru a stabili o legatura, folositi forma de contact sau e-mail la office@apitrade.ro cu mentiunea Sablare sticla.

Sticla mata

Multe proiecte in constructii au pondere mare de sticla mata. Folosim sticla mata pentru a asigura intimitate unu anume spatiu in timp ce va beneficia de lumina naturala. Sticla mata se obtine prin procedeul de sablare sau decorare prin colare. Sticla mata se regaseste in mobilier dar si in partitionari si placari de sticla.

Sticla securizata

Daca sunteti in cautare de produse din sticla securizata, sunteti in cel mai potrivit loc. Api Trade Glass confectioneaza si monteaza sisteme ce folosesc sticla securizata. Aceastea pot fi gasite foarte usor prin accesarea meniului din bara superioara. Sticla securiata are un grad sporit de rezistenta la acionarea mecanica a unor factori externi dar si este calculata pentru a produce rani minime in cazul accidentelor. Astfel aceasta se sparge complet in bucatele foarte mici, evitand astfel formarea cioburilor, care pot produce rani majore, fatale. Nu ezitati sa ne contactati pentru a putea oferta aproiectul dumneavoastra de sticla securizata. Va stam la dispozitie cu orice fel de informatii legate de sticla securizata.

Sticla decorativa

De la cele mai moderne proiecte de design pana la cele clasice si religioase, sticla decorativa se foloseste la scara foarte larga. Sticla decorativa da o nota de eleganta si se distinge prin apropierea catre arta catre deosebit. Putem intalni sticla decorativa de la obiecte de decor pana la partitii. Fie ca este forba despre o cabina de dus sau de un paravan in living, sticla decorativa poate da o nota de distinctie, spatiului in care este folosita. Diverse modele de sticla decorativa sunt disponibile. Nu ezitati sa ne contactati daca lucrarea dumneavoastra impune un astfel de material si vreti ca spatiul in care este montata sa aiba personalitate aparte. Sticla decorativa transparenta, sablata, colorata sau pictata noi o onoram pe toata!

Sticla colorata

Sticla colorata este absolut deosebita atunci cand vrem sa inveselim, sa aducem la viata un anumit spatiu. Sticla colorata poate fi folosita la usi, zone vitrate fixe, placari, scari, cabine de dus, pereti despartitori, mobilier etc. Sticla colorata poate fi asoratata cu diverse elemente ale spatiului in care acesta va fi montata. Se poate astfel armoniza foarte bine cu obiecte din lemn, metal, piatra naturala, ceramica, tapet, covoare si mochete si asa mai departe. Alegeti sticla colorata si nu veti regreta nici o secunda, alegerea facuta.

Contact rapid

Nicolae Pascu Nr.81, Sector 3, Bucuresti, Romania

Mobil: 0728 965 345
Telefon/Fax: 021 344 00 22